Кава в зернах фільтр Кенія Кегва (Kenya Kegwa), 100% арабіка, 300г

Кава в зернах фільтр Кенія Кегва (Kenya Kegwa), 100% арабіка, 300г

Кава в зернах фільтр Кенія Кегва (Kenya Kegwa), 100% арабіка, 300г від компанії NPRO - фото 1
330 ₴
Мін. сума замовлення 350 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
1300086
Виробник
Standard Coffee
Країна виробництва
Україна
Тип
зерновий
Ступінь обсмажування
середня
Упаковка
паперовий пакет
Вес
300 г
Количество в упаковке
1 шт
Фильтр
Фильтр
Вид кофе
Арабика
Крепость кофе
Средний
Профиль чашки (вкус)
Фруктовый
Соотношение А Р
100/0
Страна произрастания
Кения

Опис

Тут ви можете знайти каву від провідних виробників, підібрати каву для своєї торгової марки, вибрати каву для своєї кав'ярні. 

Високогірна арабіка преміумкласу з яскравою кислотністю, обсмажена під фільтр заварювання.Оброблення зерна: митні. СТАНЦИЯ: KEGWAКООПЕРАТИВ: NGIRIAMBUРегион: Kirinyaga CountyРізновид арабіки: SL28, SL34, BatianЗона: Mt.Kenia (гірна Кенія)Метод обработки: Washed 24h dry fermentedВисота: 1580 м.н.р.м.Quality: AB FAQСтанція Kegwa є частиною кооперативного суспільства Ngiriambu, створеного 1997 року як товариство кави та маркетингу.На сьогодні Ngiriambu має 4500 зареєстрованих членів, яким постійно надає підтримку та послуги, зокрема оброблення кави на 2 станціях Kiri та Kegwa.Остання була створена 1979 року та зараз обслуговує 1900 дрібних фермерів у районі Njukiini в окрузі Kirinyaga на схилах гори Кенія.Станція межує з лісом Njukiini, тому мікроклімат дуже прохолодний упродовж усього року. Для цього району характерні бімодні опади та температури від 10 до 26 градусів.Тривалі доходи припадають на марті-май, якраз у період цвітіння перед основним урожаєм. Округ Kirinyaga розташований на південному схилі найвищої гори країни — Mt.Kenya (5199 м). Завдяки висотності (ферми розташовані на висоті 1500-1560 м.н.у.м.) родючим вулканічним ґрунтом і тропічному клімату кави з Kirinyaga вважається одним із найкращих у Кенії та характеризується гладким тілом і яскравою кислотністю.