Крупа Вівсяна крупа плющена " холодного віджиму" без термо-хімічної обробки. ГОЛОЗЕРНИЙ овес. "Sparrow Mill"

Крупа Вівсяна крупа плющена " холодного віджиму" без термо-хімічної обробки. ГОЛОЗЕРНИЙ овес. "Sparrow Mill"

Крупа Вівсяна крупа плющена " холодного віджиму" без термо-хімічної обробки. ГОЛОЗЕРНИЙ овес. "Sparrow Mill" від компанії NPRO - фото 1
75 ₴
Мін. сума замовлення 350 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
6000029
Країна виробництва
Україна
Упаковка
пакет
Вес
500 г
Вид продукции
Хлопья

Опис

Тут ви можете знайти каву від провідних виробників, підібрати каву для своєї торгової марки, вибрати каву для своєї кав'ярні. 

У складі вівсяних пластівців "Sparrow Mill" – тільки цільне зерно ГОЛОЗЕРНОГО вівса , плющене за технологією "холодного віджиму" , без попередньої згубної гідро-хімічної обробки. При такому виробництві зберігаються всі частини зерна: поживний ендосперм, багатий на вітаміни зародок, клітковина, оболонки.Термічно необроблені вівсяні пластівці дуже цінний продукт щодо вмісту амінокислот, вітамінів груп В,А і Е, ферментів, тирозину, холіну, міді, ефірних олій, мікроелементів, у тому числі кремнію, деяких мінеральних солей, клітковини. Вони відрізняються низьким рівнем крохмалю, але мають підвищений вміст жиру та харчових рослинних волокон. Тому вівсяні пластівці особливо рекомендують дітям та спортсменам. У той же час клітковина, на яку багаті вівсяні пластівці, робить страви з пластівців дуже ситними. Це смачний продукт, якому ви знайдете багато застосувань. Можна зварити традиційну кашу - на молоці або воді, з медом, родзинками та вершковим маслом. Можна використовувати пластівці у випічці, як панірування або додавати до смузі, змішувати з фруктами та сухофруктами, горіхами та джемами. Також з вівсяними пластівцями готують печиво, оладки. Вівсяні пластівці добре поєднуються з кокосовим та мигдальним молоком, арахісовою пастою – що дозволяє урізноманітнити раціон та створити нову гаму смаків.Спосіб приготування каші:1. Вівсяні пластівці необхідно промити та видалити залишки насіннєвих оболонок;2. 1 частина пластівців заливається 2-ма частинами води;3. Додайте на смак сіль або цукор .4. Варити від моменту кипіння 3-4 хвилини після чого накрити кришкою та дати настоятися ще декілька хвилинСклад: добірне насіння голозерного вівса.Харчова та енергетична цінність на 100 г:білки – 11,5 г; жири – 5,8 г; вуглеводи – 65,2 г; клітковина – 4,5 г; калорійність – 375 ккал.Термін придатності до споживання: 6 місяців.Зберігати у сухому місці від +5С до +18С при вологості 50-70%. Не рекомендується: при індивідуальній непереносимості компонентів та непереносимості глютену.Всі пластівці виготовляються в день замовлення!!