Гондурас SHG EP Markala мелена кава, арабіка середнього обсмаження, вага 500г (запашний марциан, терпкісь вина)

Гондурас SHG EP Markala мелена кава, арабіка середнього обсмаження, вага 500г (запашний марциан, терпкісь вина)

Гондурас SHG EP Markala мелена кава, арабіка середнього обсмаження, вага 500г (запашний марциан, терпкісь вина) від компанії NPRO - фото 1
425 ₴
Мін. сума замовлення 350 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
1300059
Виробник
Standard Coffee
Країна виробництва
Україна
Тип
мелений
Ступінь обсмажування
середня
Упаковка
паперовий пакет
Особливості
без особливостей
Вес
500 г
Количество в упаковке
1 шт
Вид кофе
Арабика
Без кофеина
Нет
Кислотность
Низкая
Крепость кофе
Средний
Профиль чашки (вкус)
Марципан
Соотношение А Р
100/0
Страна произрастания
Гондурас
Зип-застежка в пакете
Установлена
Клапан дегазации
Установлен
Размер помола
под турку/чашку, гейзер, рожковая кофемашина (укажите Ваш вариант в комментарии к заказу)

Опис

Тут ви можете знайти каву від провідних виробників, підібрати каву для своєї торгової марки, вибрати каву для своєї кав'ярні. 

Країна вирощування кави: ГондурасАрабіка з низькою кислотністю. При цьому, Гондурас досить міцний в чашці, з масштабним, багатим ароматом і високою щільністю тіла.Ви відчуєте гірчинку, винну терпкість, шоколадні нотки з присмаком марципана. Також, варто відзначити тривалий післясмак Гондурасу, який гармонійно поєднується з благородною гіркотою і легкою кислинкою у залишку.У роті розкриються ноти червоного вина, тютюну, фруктів і волоських горіхів. КИСЛОТНІСТЬ 3 З 10 Далі наша версія, чому країну назвали Гондурасом, коротко, в нашому виконанні. Невеличке чтиво про казкове місце на берегах Карибського моря.Настільки казкове, що ще в 1502 році, воно захопило самого першого європейця - Колумба, з першого погляду.Він віддав наказ матросам – кинути якір. Вони кинули і відповіли капітанові:– Не виходить!– Чому ж? – запитав Колумб.– А тому, що біля берега - великі глибини! Якір не дістає до дна.– Самі Ви – "глибини"! – лайнувся Колумб і наказав подовжити ланцюга.А в бортовому журналі записав – Глибини, що по-іспанськи звучить - гондУрас!!!Так и назвали!))😃 Так, висадитися на берег було справді непросто.Це підтверджує назву Колумбом першої точки висадки, де все-таки вдалося дістати якорем до дна і не розбитися на прибережних скелях:мис "Грасіас-а-Діос", що в перекладі означає "Спасибі, Господи!"У принципі, назву цього мису ми повторили прямо у нас на виробництві (!) коли вперше обсмажили партію кави із країни Глибин.Арабіка Гондурас справді чудова.Вся справа в вулканічних ґрунтах, що надають каві кислинку, і післясмак тропічних фруктів, які століттями росли і "їли" цю землю.Просто падали на землю і живили її, якщо хочете.Кава з країни Глибин воістину чудово поєднує м'яку невиражену кислинку, яка перемежовується зі смаком манго і банана.КИСЛОТНІСТЬ 3 З 10Замовляйте і переконайтеся самі!