Кава мелена Бурунді АА 100% арабіка 500г

Кава мелена Бурунді АА 100% арабіка 500г

Кава мелена Бурунді АА 100% арабіка 500г від компанії NPRO - фото 1
460 ₴
Мін. сума замовлення 350 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
1300051
Виробник
Standard Coffee
Країна виробництва
Україна
Тип
мелений
Ступінь обсмажування
середня
Упаковка
паперовий пакет
Особливості
без особливостей
Вес
500 г
Количество в упаковке
1 шт
Вид кофе
Арабика
Без кофеина
Нет
Профиль чашки (вкус)
Вишня
Соотношение А Р
100/0
Страна произрастания
Бурунди

Опис

Тут ви можете знайти каву від провідних виробників, підібрати каву для своєї торгової марки, вибрати каву для своєї кав'ярні. 

Країна походження: Бурунді Характеризується високою щільністю тіла напою (густий) і приємною не цитрусовою кислинкою. В ароматі присутні квіткові запахи. У смаку чітко чути кислинку стиглої вишні і солодкість сливи з шоколадним присмаком. КИСЛОТНІСТЬ 6 З 10 Історія країни не вивчена повністю, але відомо, що першими європейцями на території сучасної Бурунді стали британські мандрівники Джон Ханниг Спік і Річард Бертоном у районі озера Танганьїка в 1858 році. Вони обігнули північний край озера в пошуках витоку Нілу. До кінця XIX століття на території країни з'явилися перші місіонери з Європи. До кінця XIX століття Бурунді стала колонією Німеччини, а після Першої світової війни перейшла до Бельгії.Тільки в 1962 року була проголошена незалежність Королівства Бурунді. Надалі країна пережила ще кілька спроб перевороту, в результаті яких в країні встановлювалася військова диктатура. Всі ці складні політичні зміни неминуче впливали і на економіку, і на кавове виробництво. Сьогодні в країні всіляко підтримується виробництво кави, оскільки влада чудово розуміє значимість експорту кави для бюджету країни.Все виробництво кави управляється так званими согесталями. Всього в країні 5 согесталей під їх управлінням перебуває 133 станції митої обробки кави.Кава вирощується на дуже маленьких фермах і кавові ягоди після збору врожаю відразу відвозяться на станцію по попередній обробці кави, де вони проходять процес ферментації і зерно відділяється від м'якоті, потім миється і сушиться.З лібералізацією кавової галузі, що почалася на початку 90-х років, крім державних станцій з'явилися приватні та кооперативні підприємства по обробці плодів кавових дерев.Вся кава з Бурунді — це арабіка, причому ручного збору і екологічно чиста, оскільки на хімічні добрива у фермерів прости немає коштів.КИСЛОТНІСТЬ 6 З 10