Кава мелена Бразилія Моджана 100% арабіка, 1 кг

Кава мелена Бразилія Моджана 100% арабіка, 1 кг

Кава мелена Бразилія Моджана 100% арабіка, 1 кг від компанії NPRO - фото 1
650 ₴
Мін. сума замовлення 350 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
1300037
Виробник
Standard Coffee
Країна виробництва
Україна
Тип
мелений
Ступінь обсмажування
середня
Упаковка
паперовий пакет
Особливості
без особливостей
Вес
1000 г
Количество в упаковке
1 шт
Вид кофе
Арабика
Без кофеина
Нет
Профиль чашки (вкус)
Фундук
Соотношение А Р
100/0
Страна произрастания
Бразилия

Опис

Тут ви можете знайти каву від провідних виробників, підібрати каву для своєї торгової марки, вибрати каву для своєї кав'ярні. 

Країна вирощування кави: БразиліяЦей сорт має широку смакову палітру, а саме: лісовий горіх, мед, карамель, чути присмак мигдалю, з з'єднання з молоком Ви відчуєте какао.Практично повна відсутність кислинки.Посмак карамельно-горіховий.КИСЛОТНІСТЬ 3 З 10 Тепер трохи про вирощування кава в Бразилії. Бразилія, без перебільшення, — "сама кавова" країна світу.Бразильську Арабіку можна знайти в багатьох кавових блендах (суміш)Кава — такий самий символ Бразилії, як і щорічні карнавали в Ріо, острів папуг, фавели та футбол.Упродовж півтора століття Бразилія утримує лідерство з вирощування й оброблення кави, забезпечуючи в такий спосіб третину світового виробництва. Можна сказати, що Бразилія — це практично країна-плантація.4 мільйони кавових дерев, 2-2,5 млн тонн кавових зерен на рік.Перші кавові кущі були висаджені в Бразилії ще 1727 року на території нинішнього бразильського штату Пара.Бразильська легенда свідчить, що кава рух на територію країни 1949 Франсіску ді Мелу-Пальета з французької провінції Гвіана, де мав бути урегульоване прикордонні суперечки.Квітучі кавові кущі були подарунком закоханої в нього 74893.На сьогодні майже третина кавових зерен на планеті вирощують у Бразилії. Основний складник — Арабіка, яка у світовому масштабі займає майже половину світового ринку.Варто зазначити, що супердорого зерно Бразилія майже не вирощує. Це пов'язано з тим, що плантації переважно розташовуються на плоскогір'ях. А висота росту дерев істотно змінює смак кінцевого продукту. КИСЛОТНІСТЬ 3 З 10