Кава в зернах Бурунді АА 100% арабіка 500г

Кава в зернах Бурунді АА 100% арабіка 500г

Кава в зернах Бурунді АА 100% арабіка 500г від компанії NPRO - фото 1
460 ₴
Мін. сума замовлення 350 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
1300027
Виробник
Standard Coffee
Країна виробництва
Україна
Тип
зерновий
Ступінь обсмажування
середня
Упаковка
паперовий пакет
Вес
500 г
Количество в упаковке
1 шт
Вид кофе
Арабика
Профиль чашки (вкус)
Вишня
Соотношение А Р
100/0
Страна произрастания
Бурунди

Опис

Тут ви можете знайти каву від провідних виробників, підібрати каву для своєї торгової марки, вибрати каву для своєї кав'ярні. 

Країна вирощування: Бурунді Характеризується високою щільністю тіла напою (густий) і приємною не цитрусовою кислинкою. В ароматі є квіткові запахи. У смаку чітко чутна кислинка стиглої вишні та солодкість сливи із шоколадним посмаком. КИСЛОТНІСТЬ 6 З 10 Історія країни не вивчена докладно, але відомо, що першими європейцями на території сучасної Бурунді стали британські мандрівники Джон Ханніг Спік і Річардом Бьортоном в районі озера Танганьїка у 1858 році. Вони обігнули північну крайність озера в пошуках джерела Ніла. До кінця XIX століття на території країни з'явилися першідроти із Європи. До кінця XIX століття Бурунді стала колонією Німеччини, а після Першої світової війни перейшла до Бельгії.Тільки 1962 року була оголошена незалежність Королівства Бурунді. Надалі країна зазнала ще кілька спроб перевороту, унаслідок яких у країні встановлювалася військоваота. Всі ці складні політичні зміни неминуче вплинули і на економіку, і на кавове виробництво. Сьогодні в країні всіляко підтримується виробництво кави, оскільки органи влади чудово розуміють значущість експорту кави для бюджету країни.Все виробництво кави керується так званими согесталями. Усього в країні 5 згесталей під їхнім керуванням міститься 133 станції митої обробки кави.Кава вирощується на дуже маленьких фермах і кавові ягоди після збирання врожаю відразу відвозяться на станцію з попереднього оброблення кави, де вони проходять процес ферментації та зерно відділяється від м'якоті, потім миється й сушиться.З лібералізації кавової галузі, що почалася на початку 90-х років, крім державних станцій з'явилися й кооперативні приватні підприємства з оброблення плодів кавових дерев.Після цього кавові зерна стали возити на одну з п'яти сортувальних станцій, де кава сортується за розміром зерна та кількістю дефектів. Ця кава називається Fully Washed (повністю митий) чилі скорочено FW. Решта кави проходить попереднє вологе оброблення на фермах і потім у формі зеленого зерна везеться на сортувальні станції, така кава позначається Washed (мита), скорочено W. Після сортування кави вирушає на склади OCIBU в столиці Бурунді Буюмбура, де через ліцензованих експортерів він надходить на світовий ринок.Вся кава з Бурунді — це арабіка, причому ручного збору й екологічно чиста, оскільки на хімічні добрива в фермерів прости немає засобів.КИСЛОТНІСТЬ 6 З 10