Коста-Ріка Таррацу кава в зернах, арабіка середнього обсмаження, 1кг (манго, ваніль, карамель, банан)
Коста-Ріка Таррацу кава в зернах, арабіка середнього обсмаження, 1кг (манго, ваніль, карамель, банан)
840 ₴
Мін. сума замовлення 350 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
1300006
Виробник
Standard Coffee
Країна виробництва
Україна
Тип
зерновий
Ступінь обсмажування
середня
Упаковка
паперовий пакет
Вес
1000 г
Количество в упаковке
1 шт
Вид кофе
Арабика
Крепость кофе
Средний
Профиль чашки (вкус)
Манго
Соотношение А Р
100/0
Страна произрастания
Коста-Рика
Опис
Тут ви можете знайти каву від провідних виробників, підібрати каву для своєї торгової марки, вибрати каву для своєї кав'ярні.
Країна вирощування кави: Коста-РікаСмак: манго, апельсин.Чудовий аромат, легка квіткова кислинка, а в самому напої, крім кислинки чути солодкість(!) з ваніллю і карамеллю.У післясмаку: смажений білий хліб і горіх.КИСЛОТНІСТЬ 7 З 10Уявіть, деякі кавомани п'ють арабіку, наприклад, Коста-Ріку, щоб заплющити очі і уявити себе там, в Коста-Ріці.Почути серед ароматів кави її свіже повітря, шелест листя і спів птахів. Говір місцевих мешканців десь неподалік. Їх слова ледве чутні, саме як і ледве зрозумілі.Аромати кави захоплюють знову, ноти фруктів у повітрі додають запах манго, що росте десь неподалік. Хочеться озирнутись.Кава не тільки тонізує, але й змінює сприйняття повітря навколо. Цього не можна заперечувати!І надихає на такі образи, якими ми передаємо Вам багатство ароматів цієї чудової арабіки.Ми впевнені, що разом з кавою Ви отримуєте емоції, які піднімають настрій.Купуйте каву Коста-Ріка, щоб заряджатися позитивом кожного дня.А ось ще декілька історичних моментів про таємничу і захоплюючу країну-заповідник,де між кавовими деревами рясніютьрайдужні коники (Dactylotum bicolor)павукоподібні мавпиі птахи Квезаль⠀Країна ця - Коста-РікаБагате узбережжя, в перекладі з іспанської⠀На нашу особисту думку, тих, хто сидить в офісі в Києві, де за вікнами то сніг то дощ Коста-Ріка - чарівна країна:З обох боків Тихий океан та Карибське море.30% площини, це заповідники під охороною ЮНЕСКОА золото там видобували ще до Колумба, навіть музей такий зробили - Музей Доколумбового Золота.⠀ Та все ж, справжнім золотом для Коста-Ріки стала саме кава.Не дивлячись на конкурентів - тютюн, цукор і банани.⠀Коста-Риканська кава визнана однією з кращих в світіАле не відразу.На початку 19го століття, з метою розпочати культивацію кави у промисловому масштабі, уряд Коста-Ріки вирішив заохочувати людей до вирощування кави в країні, пропонуючи безкоштовно земельні ділянки тим, хто займатиметься кавовими плантаціями.Експорт кави тоді здійснювався через кордон з Панамою, тобто каву фактично продавали сусідам, а ті вже, торгували їм, як своїм.⠀В 1832 році костаріканцям нарешті набридло таке посередництво і вони знайшли можливість експортувати каву безпосередньо в Чилі, де зерна, знову ж таки, повторно пакували і переправляли в Англію під назвою «Чилійська кава Вальпараїсо»⠀Невідомо скільки б ще залишалось в тіні виробництво Коста-Рікі, якби не Уільям Лє Лашер Лайон, капітан англійського судна "Монарх", який перевозячи каву до Англії розгледів, що вона вироблена не в Чилі, а саме в Коста-Ріці. Його захопила думка прямого співробітнцтва. Тож, у 1943му група експортерів-невидимок таємно доставила декілька сотен фунтів кави безпосередньо в Лондон. В обхід всіх торгівельних обьєднань та таможеного контролю.Тоді їм повезло!Таким чином Коста-риканська кава прославилася на весь світ.Слідом за Європою любов до коста-риканської кави підхопили й США.До речі, у 2012 році саме сорт кави Tarrazú став найдорожчим сортом кави за всю історію, проданим в мережі кав'ярень Starbucks у США.⠀Цей сорт також відрізняється підвищеним вмістом кофеїну, що дозволяє змішувати його з іншими, менш кофеїновими, сортами. Ще цікавий факт:Коста-Ріка є єдиною країною⠀у світі❗ ⠀яка вирощує «Арабіку» з дотриманням усіх вимог, що висуваються до цього різновиду кави.Так би мовити - "найарабічніша" арабіка.Це пов'язано з унікальними особливостями країни — рівнем кислотності та органічним складом ґрунту, а також кліматом та географічним розташуванням Коста-Ріки, що ідеально підходить для кавових плантацій. Кавові зерна, що ростуть на схилах гір, відрізняються високою якістю та чудовими смаковими характеристиками порівняно з кавою, що виросла на рівнинних плантаціях.
Дивіться також
Покупцям
ЗнижкиУмови повернення та обмінуУмови гарантії