Кава в зернах Montana Coffee "ПАННА КОТТА" 100% арабіка 500 г
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Тут ви можете знайти каву від провідних виробників, підібрати каву для своєї торгової марки, вибрати каву для своєї кав'ярні.
Кава в зернах Montana Coffee "ПАННА КОТТА" — кава в зернах, створена зі 100% арабіки і натхненна смаком північноіталійського десерту та латиноамериканської кави. Насичений аромат кави з легким відтінком апельсина та ванілі нагадує солодкий вершковий пудинг.
Для створення цієї кави ми використовуємо лише найпреміальніші зерна, відібрані на високогірних плантаціях. Ми також додаємо спеціальні кавові крем-сиропи, що смачно поєднуються з кавою, створюючи неповторний американський десертний смак.
Ідею створення цієї кави ми отримали у місті Уайтфіш, штат Монтана, і з того часу старанно працюємо над її покращенням. Результатом наших зусиль став цей насичений та яскравий смак десертної кави.
Спробуйте Montana Coffee "ПАННА КОТТА" і насолоджуйтеся нашою новою, неповторною кавою, яка обов'язково сподобається всім любителям солодкого десертного смаку.
Ми дбаємо про кожного нашого клієнта і тому обсмажуємо каву індивідуально під кожне замовлення у день його розміщення. Таким чином, ви можете насолоджуватися свіжою та ароматною кавою, створеною спеціально для вас.
Склад: 100% Арабіка
ЯКІСТЬ:
«Premium Arabica» за світовими стандартами
«Арабіка Вищий сорт» за стандартами України
Способи приготування:
- Заварювання у чашці
- Турка
- Гейзерна
- Кавомашина
Як молоть:
Заварювання в чашці - середній помел (трохи дрібніший за цукор)
Турка - найдрібніший помел (як борошно)
Кавомашина - дрібний або середній помел
Гейзерна - дрібний помел (як цукрова пудра)
Френч-прес - дуже великий помел (як хлібні крихти)
Аеропрес - середній помел (трохи дрібніший за цукор)
Кемекс - дуже великий помел (як хлібні крихти)
Пуровер - великий помел (як сіль великого помелу)
Як зберігати:
"Кава не вино, їй вік не підходить!"
1) Купуємо каву обсягом не більше ніж на місяць (в ідеалі на 3 тижні)
2) Меліємо зерна перед приготуванням (в ідеалі)
3) Зберігаємо в закритій упаковці з клапаном або в керамічному скляному посуді з кришкою.
ГОЛОВНЕ:
1. Уберегти каву від:
- Кисню
- Вологи
- Спека
- Світла
- Довгого зберігання
2. Кава в зерні зберігатись набагато краще, ніж мелена.
Ступені обсмажування:
Світле обсмажування (Скандинавське):
максимально розкриває смак природи, того місця, де було вирощено цю каву. Найчастіше це м'який смак: фруктів, рослин чи квітів.
Середнє обсмажування (Американське):
золота середина смаку – баланс між кислинкою, гіркуватістю та солодким.
Темне обсмажування (Віденське):
підкреслює гіркуватість і спрямовує смак до горіхових, карамельних та шоколадних нотів.
Дуже темне обсмажування (французьке):
змінює природний смак кави на димну і явну гіркуватість.
Ми одні з перших, хто почав обсмажувати каву в Україні. До цього ми вчилися обсмажувати каву професіоналів, США. Тому є великий досвід.