Кава в зернах Montana Coffee "ПАННА КОТТА" 100% арабіка 500 г

Кава в зернах Montana Coffee "ПАННА КОТТА" 100% арабіка 500 г

Кава в зернах Montana Coffee "ПАННА КОТТА" 100% арабіка 500 г від компанії NPRO - фото 1
728 ₴ 750 ₴
-3%
Мін. сума замовлення 350 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
1900037
Виробник
Montana
Країна виробництва
Україна
Тип
зерновий
Ступінь обсмажування
середня
Упаковка
вакуумний пакет
Вес
500 г
Вид кофе
Зерновой, Арабика
Крепость кофе
Средний
Країна походження зерна
Колумбія
Терміни дії знижки
з 24.11.2024 по 27.11.2024

Опис

Тут ви можете знайти каву від провідних виробників, підібрати каву для своєї торгової марки, вибрати каву для своєї кав'ярні. 

Кава в зернах Montana Coffee "ПАННА КОТТА"  — кава в зернах, створена зі 100% арабіки і натхненна смаком північноіталійського десерту та латиноамериканської кави. Насичений аромат кави з легким відтінком апельсина та ванілі нагадує солодкий вершковий пудинг.

Для створення цієї кави ми використовуємо лише найпреміальніші зерна, відібрані на високогірних плантаціях. Ми також додаємо спеціальні кавові крем-сиропи, що смачно поєднуються з кавою, створюючи неповторний американський десертний смак.

Ідею створення цієї кави ми отримали у місті Уайтфіш, штат Монтана, і з того часу старанно працюємо над її покращенням. Результатом наших зусиль став цей насичений та яскравий смак десертної кави.

Спробуйте Montana Coffee "ПАННА КОТТА" і насолоджуйтеся нашою новою, неповторною кавою, яка обов'язково сподобається всім любителям солодкого десертного смаку.

Ми дбаємо про кожного нашого клієнта і тому обсмажуємо каву індивідуально під кожне замовлення у день його розміщення. Таким чином, ви можете насолоджуватися свіжою та ароматною кавою, створеною спеціально для вас.

Склад: 100% Арабіка

ЯКІСТЬ:

«Premium Arabica» за світовими стандартами
«Арабіка Вищий сорт» за стандартами України

Способи приготування:

  • Заварювання у чашці
  • Турка
  • Гейзерна
  • Кавомашина

Як молоть:

Заварювання в чашці - середній помел (трохи дрібніший за цукор)
Турка - найдрібніший помел (як борошно)
Кавомашина - дрібний або середній помел
Гейзерна - дрібний помел (як цукрова пудра)
Френч-прес - дуже великий помел (як хлібні крихти)
Аеропрес - середній помел (трохи дрібніший за цукор)
Кемекс - дуже великий помел (як хлібні крихти)
Пуровер - великий помел (як сіль великого помелу)

Як зберігати:
"Кава не вино, їй вік не підходить!"

1) Купуємо каву обсягом не більше ніж на місяць (в ідеалі на 3 тижні)
2) Меліємо зерна перед приготуванням (в ідеалі)
3) Зберігаємо в закритій упаковці з клапаном або в керамічному скляному посуді з кришкою.

ГОЛОВНЕ:

1. Уберегти каву від:

  •  Кисню
  •  Вологи
  •  Спека
  •  Світла
  •  Довгого зберігання

2. Кава в зерні зберігатись набагато краще, ніж мелена.

Ступені обсмажування:

Світле обсмажування (Скандинавське):
максимально розкриває смак природи, того місця, де було вирощено цю каву. Найчастіше це м'який смак: фруктів, рослин чи квітів.
Середнє обсмажування (Американське):
золота середина смаку – баланс між кислинкою, гіркуватістю та солодким.
Темне обсмажування (Віденське):
підкреслює гіркуватість і спрямовує смак до горіхових, карамельних та шоколадних нотів.
Дуже темне обсмажування (французьке):
змінює природний смак кави на димну і явну гіркуватість.

Ми одні з перших, хто почав обсмажувати каву в Україні. До цього ми вчилися обсмажувати каву професіоналів, США. Тому є великий досвід.