Кава в зернах Montana Coffee "КОПI ЛЮВАК" 100% арабіка 100 г

Кава в зернах Montana Coffee "КОПI ЛЮВАК" 100% арабіка 100 г

Кава в зернах Montana Coffee "КОПI ЛЮВАК" 100% арабіка 100 г від компанії NPRO - фото 1
1 604 ₴ 1 688 ₴
-5%
Мін. сума замовлення 350 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
1900034
Виробник
Montana
Країна виробництва
Україна
Тип
зерновий
Ступінь обсмажування
середня
Упаковка
вакуумний пакет
Вес
100 г
Вид кофе
Зерновой, Арабика
Крепость кофе
Средний
Країна походження зерна
Суматра Такенгон
Терміни дії знижки
з 08.10.2024 по 11.10.2024

Опис

Тут ви можете знайти каву від провідних виробників, підібрати каву для своєї торгової марки, вибрати каву для своєї кав'ярні. 

Кава в зернах Montana Coffee "Копи Лювак"  — це унікальна кава, зібрана на острові Суматра в Індонезії. Ця кава відома своїм незвичайним походженням - вона виробляється із зерен, що пройшли через шлунково-кишковий тракт мусангів, дрібних ссавців, які харчуються ягодами кавових дерев на волі.

Незважаючи на те, що мусанги раніше вважалися шкідниками кавових плантацій, у наш час ці тварини вважаються важливими для збору Копі Лювак. Збір зерен походить виключно від мусангів, що живуть на волі, в природних умовах, і це не тільки зберігає природне середовище, але і забезпечує високу якість кави.

Кава Копі Лювак має особливий смак, який можна описати як солодкий і насичений, з легкими нотами нуги, меду та вершків. Завдяки процесу ферментації всередині тіла мусангів, зерна кави набувають особливого аромату та смаку.

Спробуйте кави Копі Лювак від Montana Coffee та відкрийте для себе унікальний смак, який ніколи не забудеться!

Ми дбаємо про кожного нашого клієнта і тому обсмажуємо каву індивідуально під кожне замовлення у день його розміщення. Таким чином, ви можете насолоджуватися свіжою та ароматною кавою, створеною спеціально для вас.

Склад: 100% Арабіка

СЕРТИФІКАТ ОРИГІНАЛЬНОСТІ:
Сертифікат, що підтверджує оригінальність кави Копі Лювак, зібраної в Індонезії на острові Суматра на околицях Такенгона. Ця кава зібрана від живих Люваків на волі в природі.

Способи приготування:

  • Заварювання у чашці
  • Турка
  • Гейзерна
  • Еспресо
  • Френч-прес
  • Альтернатива (Кемекс, Пуровер, Аеропрес, Сіфон)

Як молоть:

Заварювання в чашці - середній помел (трохи дрібніший за цукор)
Турка - найдрібніший помел (як борошно)
Кавомашина - дрібний або середній помел
Гейзерна - дрібний помел (як цукрова пудра)
Френч-прес - дуже великий помел (як хлібні крихти)
Аеропрес - середній помел (трохи дрібніший за цукор)
Кемекс - дуже великий помел (як хлібні крихти)
Пуровер - великий помел (як сіль великого помелу)

Як зберігати:
"Кава не вино, їй вік не підходить!"

1) Купуємо каву обсягом не більше ніж на місяць (в ідеалі на 3 тижні)
2) Меліємо зерна перед приготуванням (в ідеалі)
3) Зберігаємо в закритій упаковці з клапаном або в керамічному скляному посуді з кришкою.

ГОЛОВНЕ:

1. Уберегти каву від:

  •  Кисню
  •  Вологи
  •  Спека
  •  Світла
  •  Довгого зберігання

2. Кава в зерні зберігатись набагато краще, ніж мелена.

Ступені обсмажування:

Світле обсмажування (Скандинавське):
максимально розкриває смак природи, того місця, де було вирощено цю каву. Найчастіше це м'який смак: фруктів, рослин чи квітів.
Середнє обсмажування (Американське):
золота середина смаку – баланс між кислинкою, гіркуватістю та солодким.
Темне обсмажування (Віденське):
підкреслює гіркуватість і спрямовує смак до горіхових, карамельних та шоколадних нотів.
Дуже темне обсмажування (французьке):
змінює природний смак кави на димну і явну гіркуватість.

Ми одні з перших, хто почав обсмажувати каву в Україні. До цього ми вчилися обсмажувати каву професіоналів, США. Тому є великий досвід.