Концентрований грушовий сік (65-67 ВХ) каністра 5л/6,5 кг
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Тут ви можете знайти каву від провідних виробників, підібрати каву для своєї торгової марки, вибрати каву для своєї кав'ярні.
Концентрований освітлений грушовий сік виготовляється із стиглих, свіжих плодів груші різних сортів. Сік має характерний насичений смак та запах. Продукт має білий виражений темно-коричневий колір (внаслідок термічної обробки), після відновлення – янтарно-жовтий колір.
Грушевий сік містить органічні кислоти, ферменти, клітковину і пектинові речовини, вітаміни С, В1, Р, РР, каротин (провітамін А), флавоноїди та фітонциди.
Концентрований натуральний сік - це твір, який відрізняється від соків на багатьох рівнях. Перша і найбільша відмінність - це те, що концентрований сік містить тільки свіжий сік фруктів або ягід, без додавання консервантів, барвників, ароматизаторів та інших штучних добавок.
Крім того, процес концентрування соку дозволяє видаляти з нього воду, зберігаючи при цьому всі цінні вітаміни і мінерали. В результаті виходить насичений, щільніший сік, який містить у 2-3 рази більше поживних речовин, ніж звичайний сік.
Також варто відзначити, що смак концентрованого соку може відрізнятись від звичного смаку магазинного соку. Це пов'язано з тим, що концентрований сік не містить штучних добавок, які можуть впливати на його смак та аромат. Проте, справжні цінителі оцінять його насичений смак та неповторний аромат, який можна отримати лише з натуральних інгредієнтів.
Якщо ви шукаєте справжній, натуральний та поживний сік, то концентрований натуральний сік стане для вас ідеальним вибором. Спробуйте його та насолоджуйтесь усіма перевагами справжнього фруктового соку, який допоможе вам залишатися здоровим та бадьорим щодня!
Власне виробництво
Brix: 65 - 67
Кислотність: 3,0 - 4,0%
Рекомендації по відновленню концентрованого соку:
1. Для визначення смаку, запаху (аромату) та окремих фізико-хімічних показників сік відновлюють питною водою згідно ДСанПіН 2.2.4-17, ДСТУ 7525 або дистильованою водою відповідно до чинної нормативної документації у співвідношенні: до 1 вагової частини соку додають N вагових частин води.
2. Одна вагова частина грушевого концентрату до 4,5 води.