Крупа спельтова цільноплющена методом холодного віджиму, без термо-хімічної обробки. 500 р. “Sparrow M
Крупа спельтова цільноплющена методом холодного віджиму, без термо-хімічної обробки. 500 р. “Sparrow M
100 ₴
Мін. сума замовлення 350 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
6000026
Країна виробництва
Україна
Вес
0.5 г
Упаковка
Пакет
Срок годности
6 мес
Опис
Тут ви можете знайти каву від провідних виробників, підібрати каву для своєї торгової марки, вибрати каву для своєї кав'ярні.
Крупа спельтова цільноплющена методом "холодного віджиму",без термо-хімічної обробки. 500 р. Sparrow MillСпельта МОНОкрупа «Sparrow Mill» містить сплющені цільні зерна спельти, за технологією «холодного віджиму», без попередньої руйнівної термохімічної обробки.Спельта - це напівдикий злак, з якого виведені всі сучасні сорти пшениці - харчова цінність в кілька разів вище, ніж звичайної пшениці. Наприклад, у ній міститься на 10-15% більше калію, ніж у звичайній пшениці, на 60% більше фосфору, на 70% більше сірки, на 35% більше магнію, на 25-30% більше цинку, на 15% більше міді, на 5-10% більше заліза, на 60% більше фосфору, сірки – на 70%, магнію – на 35%, цинку – на 25-30%, міді – на 15%, заліза – на 5-10%, селену – на 100-200%, марганцю– на 15-20%.Коли видаляється лише верхня, найгрубіша оболонка, залишається те, що називається нешліфованими, необробленими або цільними злаками. Тут ви знайдете рослинні білки, деякі жири (олії), складні вуглеводи, клітковину, вітаміни та мінерали оптимальним пропорції для організму.В складі спельти відзначають більш високий, ніж в пшениці, вміст заліза та рослинного білка, ніж в ряді основних злаків і пристойний вміст незамінних амінокислот і вітамінів групи В.Спельту використовують як основу для каш або в салатах, замінюючи їм кіноа або пшоно для різноманітності.Але потрібно знати: щоб довести спельтову сиродавлену крупу до готовності, знадобиться не менше 40 хвилин.МОНОкрупа спельтова Sparrow Mill - ідеальний продукт харчування для прихильників здорового, раціонального і збалансованого харчування; це природний ресурс, що зміцнює імунітет. Особливо корисна спельта хворим на цукровий діабет і порушеннями підшлункової залози, для нормалізації роботи ендокринної, серцево-судинної і травної систем, при гіповітамінозі, недокрів'ї, синдромі хронічної втоми, підвищених фізичних і розумових здібностях Каша зі спельти має яскраво виражений пшеничний смак з легким горіховим відтінком.1. Крупу необхідно промити;2. 1 частина пластівців залити 2,5 частинами води, молока або бульйону.3. Додайте сіль або цукор за смаком.4. Варіть з моменту закипання 25 хвилин, потім накрийте кришкою і дайте настоятися ще 10 хвилин.Склад: добірне насіння спельти.Харчова та енергетична цінність на 100 г: білки – 11 г; жири – 2,6 г; вуглеводи – 63 г; ; Калорійність – 342 ккал.
Дивіться також
Покупцям
ЗнижкиУмови повернення та обмінуУмови гарантії