Кава в зернах Aruco/Honduras FIREBERRY 100% арабіка 250г

Кава в зернах Aruco/Honduras FIREBERRY 100% арабіка 250г

Кава в зернах Aruco/Honduras FIREBERRY 100% арабіка 250г від компанії NPRO - фото 1
Форма выпуска
211 ₴
Мін. сума замовлення 350 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
3200018
Виробник
Caffein
Країна виробництва
Україна
Ступінь обсмажування
середня
Ступінь помелу
середній
Форма выпуска
Зерновой, Молотый 250 г
Вес
250 г
Бренд
ФАЙРБЕРРИ
Количество в упаковке
1 шт
Тип упаковки
Вакуумный пакет
Вид кофе
Арабика
Ароматизатор
Нет
Без кофеина
Нет
Крепость кофе
Средний
Срок хранения (мес)
18
Соотношение А Р
100/0
Страна произрастания
Гондурас
Вкусовой профиль
Яблоко, сушеные фрукты, шоколад, грейпфрут.

Опис

Тут ви можете знайти каву від провідних виробників, підібрати каву для своєї торгової марки, вибрати каву для своєї кав'ярні. 

Кава Aruco/Honduras FIREBERRY виготовляється на фермерському кооперативі Aruco, заснованому в 2006 році в муніципалітеті Corquin, Copan. Спочатку об'єднавши 14 виробників кави, кооператив зараз налічує понад 200 партнерів. Всі вони беруть активну участь у виробництві та збиранні врожаю.

Регіон Copan, у якому розташовані плантації кави Aruco, є одним із найбільш затишних кавових районів Гондурасу. Тут характерні низькі температури та великий діапазон вологості. Кавові зерна, вирощені тут, мають унікальне географічне позначення Honduran Western Coffees (HWC). Регіон включений до біосферного заповідника під патронажем ЮНЕСКО Cacique Lempira, Senor de las Montañas, який вважається одним із найскладніших у Центральній Америці.

Кавові плантації простягаються на висоті від 1000 до 1600 метрів над рівнем моря і включають сорти Арабіки, такі як Bourbon, Caturra, Catuai, IHCAFE 90, Lempira, Maragogype, Pacamara, Gesha, Parainema.

Кооператив Aruco надає технічну допомогу, фінансування та займається маркетингом зеленої кави на світовому ринку. Цей підхід сприяє високій продуктивності, екологічній стійкості та загальному розвитку регіону. Крім того, Aruco підтримує освітні та суспільні проекти, а також центри охорони здоров'я.

На шляху до екологічної стійкості кооператив використовує власну станцію обробки, обладнану модульними секціями для миття та сушіння. p align="justify"> Процес ферментації здійснюється з використанням екологічного обладнання, яке скорочує споживання води. Тепло для сушіння зерен виходить шляхом спалювання лушпиння кави у спеціальних печах. Всі ці заходи забезпечують високі стандарти виробництва, зберігаючи у своїй турботу про природі та соціальний розвиток регіону.

Смаковий профіль: Яблуко, сушені фрукти, шоколад, грейпфрут.

Склад: Арабіка 100%