Борошно вівсяне цільнозернове 1 кг. Sparrow Mill

Борошно вівсяне цільнозернове 1 кг. Sparrow Mill

Борошно вівсяне цільнозернове 1 кг. Sparrow Mill від компанії NPRO - фото 1
100 ₴
Мін. сума замовлення 350 ₴
Немає в наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
6000030
Виробник
Sparrow Mill
Країна виробництва
Україна
Цена за 1 кг
100

Опис

Тут ви можете знайти каву від провідних виробників, підібрати каву для своєї торгової марки, вибрати каву для своєї кав'ярні. 

Релярне вживання цільнозернового вівсяного борошна допомагає поліпшити пам'ять, розвиває уважність, збільшує працездатність. Крім того, завдяки природним антиоксидантам даний вид борошна позитивно впливає на красу і здоров'я шкіри і волосся. Завдяки тому, що це борошно не містить в собі крохмаль, його можна використовувати для схуднення. Також цей продукт допомагає поліпшити травлення, нормалізує роботу кишечника.Крафтове вівсяне цільнозернове борошно Sparrow Mill виробляється з неочищених зерен, які перемелюють разом з квітковою оболонкою і зерновим зародком, після чого не просіваються.Тобто всі складові зерна йдуть в їжу і, незважаючи на деяку грубість отриманого продукту його вважають неймовірно корисним продуктом.Існує два способи помелу:- З застосуванням залізних вальцевих верстатів. Цей спосіб руйнує оболонку і зародок на молекулярному рівні, тому знижуються не тільки корисні властивості цільнозернового борошна, а й її якість. - З застосуванням кам’яних жорен. Борошно з-під кам’яних жорен, найбільш повно зберігає свої властивості, оскільки такий метод не руйнує структуру пшениці. Цей спосіб одержання продукту зберігає в п’ять разів більше клітковини, в два рази більше мінералів, і в 1,5 рази – вітамінів, порівняно з першим мето Цікаво! За традиціями Англії та Ірландії вважається, що помел пшеничних зерен на кам’яних жорнах передає борошні особливу енергетику, яка здатна оберігати оселю від нечистої сили.Порівняно з сортовий борошном, цільнозернове має більш багатий хімічний склад, саме тому її користь оцінюється вище. До складу входять такі мікроелементи, як калій, магній, кальцій, фосфор, натрій, йод, мідь, цинк, залізо, а також вітаміни – Р, РР, Е, H, A, вітаміни групи В і бета-каротин.Що можна приготувати?Найчастіше вівсяне борошно використовується для заміни пшеничного. Найпопулярнішими стравами вважаються млинці і печиво з цього виду борошна, але є й оригінальне рішення, як додавання її в супи. Харчову цінність: 408 ккал. Білки 14 г Вуглеводи 65 г Жири 6.2 г