Фермерська кава в зернах KENYA NYAEGA KIYAKA 1 кг
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Тут ви можете знайти каву від провідних виробників, підібрати каву для своєї торгової марки, вибрати каву для своєї кав'ярні.
Кава KENYA NYAEGA KIYAKA - це високоякісна кава з Кенії, вирощена на фермі виробників Едвіна та Жаклін. Едвін є унікальним фермером у Кенії, який постійно експериментує з різними методами анаеробної ферментації та різноманітністю екосистеми плантації. Його дружина Жаклін тісно співпрацює з колумбійським виробником через соціальні мережі, щоби проводити всі ці експерименти. Кава вирощується на невеликій фермі, яка складається з безлічі цікавих сортів кави, а також проміжних культур, таких як фруктові дерева, перець чилі та ямс. Вулики, розташовані у різних частинах ферми, підвищують продуктивність фермера. Для виробництва кави всі сорти кавових вишень ретельно відбираються після дозрівання, потім поміщаються в резервуари з водою, щоб очистити від дефектних вишень. Після цього вони розміщуються в герметичні контейнери на 4-6 днів залежно від температури. Після анаеробної ферментації вишні промиваються і виставляють сушитися на африканських ліжках, захищених навісом від спеки. Через 28 днів кавові вишні досягають максимальних 12,5% вологості, після чого кава відправляється на млин, де він сортується та очищається перед відправкою. Кава має яскравий і насичений смак з нотами сливи, інжиру та білої смородини з легкою кислинкою у фільтрі та ваніллю, ківі або чорносливом у еспресо. Ця кава має високу якісну оцінку і чудово підходить для любителів витончених смакових нот.
СПЕШЕЛТІ
Склад: Арабіка 100%
Країна походження: Кенія
Кислотність: Середня
Обробка: Суха
Смакові ноти: Слива, Інжир, Біла смородина, Ваніль, Ківі, Чорнослив