Гватемала SHB мелена кава, арабіка середнього обсмаження, вага 500г (кисла та гірка, сухофрукти, шоколад)

Гватемала SHB мелена кава, арабіка середнього обсмаження, вага 500г (кисла та гірка, сухофрукти, шоколад)

Гватемала SHB мелена кава, арабіка середнього обсмаження, вага 500г (кисла та гірка, сухофрукти, шоколад) від компанії NPRO - фото 1
440 ₴
Мін. сума замовлення 350 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
1300056
Виробник
Standard Coffee
Країна виробництва
Україна
Тип
мелений
Ступінь обсмажування
середня
Упаковка
паперовий пакет
Особливості
без особливостей
Вес
500 г
Количество в упаковке
1 шт
Вид кофе
Арабика
Без кофеина
Нет
Кислотность
Высокая
Крепость кофе
Средний
Профиль чашки (вкус)
Сухофрукты
Соотношение А Р
100/0
Страна произрастания
Гватемала
Зип-застежка в пакете
Установлена
Клапан дегазации
Установлен
Размер помола
под турку/чашку, гейзер, рожковая кофемашина (укажите Ваш вариант в комментарии к заказу)

Опис

Тут ви можете знайти каву від провідних виробників, підібрати каву для своєї торгової марки, вибрати каву для своєї кав'ярні. 

Країна вирощування кави: ГватемалаУ смаку поєднуються ноти апельсину і сухофруктів в шоколаді.Напій щільний, з густим кремовим тілом, чудово збалансований.У післясмаку - ноти горіха і підсмаженого хліба.КИСЛОТНІСТЬ 5 З 10І знову для Вас цікаві факти про каву, цього разу – з таємничої Гватемали.Перед початком цієї історії, згадаємо дещо важливе:«Для будь-якого товару, найголовнішим є риноу збуту»(Команда Standard Coffee)⠀Так ось, цікавий факт❗ Гватемала є однією із головних країн, постачальників кави в США.150 тисяч тонн на рік😃Це 15 МІЛЬЯРДІВ чашок кави, якщо взяти 10 г кави на 1 чашку.⠀А за розміром на Глобусі і не скажеш))))⠀Кожен 3й гватемалец, (показавши кавовий палець) 😄працює в кавовій галузі.Гватемала - взагалі одна з "найкавовіших" країн у Південній Америці.⠀І ось Ви запитаєте:Та гаразд, звідки ці об'єми?як же Гватемала "докотилася" до такого життя?⠀Це все ченці-єзуїти, які завезли каву до Гватемали, ще далекого 1750 року.⠀Звідки вони там взялися ми зараз з'ясовуємо,але одне відомо точно:⠀Більшість саджанців зіпсувались під палючим сонцем і кава не набула широкого поширення.Те, що вдавалося виростити, застосовувалося лише для особистого споживання 👳 ♀ Про промислові масштаби кави тоді навіть не йшлося.⠀А ось наприкінці 19 століття, коли окрім ченців почали підтягуватись так звані заробітчани (переселенці) з Європи, ситуація різко змінилася.Президент країни Хусто Руфіно Барріос зумів зацікавити переселенців вирощувати кавові дерева, виділяючи землю під плантації, практично безкоштовно.⠀І тоді народ включив мозок.⠀Пам'ятаючи досвід ченців👳🏻♂ із засиханням кави під палючим сонцем, вони почали використовувати для вирощування кави: висаджування розлогих дерев: —☘ інгу☘ гревілл☘ шовковичний дуб⠀І такий підхід дав перший щедрий врожай!⠀З цієї історії почався перший експорт кави з Гватемали:І куди ж?у Бремен(зрозуміло чому пісні Бременських музикантів такі веселі)☺ ⠀👆🏻Наостанок, цікавий факт для кавоманів:⠀Найпопулярніша місцевість в Гватемалі, де вирощують каву — Ла-Антігуа або Антигуа-Гватемала.⠀Саме тут росте однойменний сорт з неповторним смаком,який Ви можете відчути в повній мірі, замовивши цю каву у нас на сайтіКИСЛОТНІСТЬ 5 З 10