Кава в зернах Montana Coffee "КОСТА-РІКА" 100% арабіка 500 г

Кава в зернах Montana Coffee "КОСТА-РІКА" 100% арабіка 500 г

Кава в зернах Montana Coffee "КОСТА-РІКА" 100% арабіка 500 г від компанії NPRO - фото 1
650 ₴ 684 ₴
-5%
Мін. сума замовлення 350 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
1900039
Виробник
Montana
Країна виробництва
Україна
Тип
зерновий
Ступінь обсмажування
середня
Упаковка
вакуумний пакет
Вес
500 г
Вид кофе
Зерновой, Арабика
Крепость кофе
Средний
Країна походження зерна
Коста-Ріка
Терміни дії знижки
з 08.10.2024 по 11.10.2024

Опис

Тут ви можете знайти каву від провідних виробників, підібрати каву для своєї торгової марки, вибрати каву для своєї кав'ярні. 

Кава в зернах Montana Coffee "КОСТА-РІКА"  — це справжнє відкриття для тих, хто цінує різноманітність смаків і хоче скуштувати каву різних способів приготування. Він має цікаве поєднання смаків какао і грейпфрута і чудово доповнюється молоком.
Те, що ця кава вирощується на найкращих кавових фермах Коста-Ріки, не дивно, враховуючи, що тут надаються найкращі умови для роботи. Збирачі кави дбають про якість зерен, відбираючи тільки стиглі. Фермери забезпечують плантації новітніми технологіями, щоб отримати на виході високоякісну каву.
Крім того, праця збирачів кави на кавових фермах Коста-Ріки оцінюється гідно, що дозволяє їм забезпечити свої сім'ї всім необхідним. Якщо ви хочете скуштувати каву з унікальним смаком і при цьому підтримати тих, хто працює на кавових фермах Коста-Ріки, оберіть каву "Коста-Ріка" від Montana Coffee.

Ми дбаємо про кожного нашого клієнта і тому обсмажуємо каву індивідуально під кожне замовлення у день його розміщення. Таким чином, ви можете насолоджуватися свіжою та ароматною кавою, створеною спеціально для вас.

Склад: 100% Арабіка

ЯКІСТЬ:

«Premium Arabica» за світовими стандартами
«Арабіка Вищий сорт» за стандартами України

Способи приготування:

  • Заварювання у чашці
  • Турка
  • Гейзерна
  • Кавомашина

Як молоть:

Заварювання в чашці - середній помел (трохи дрібніший за цукор)
Турка - найдрібніший помел (як борошно)
Кавомашина - дрібний або середній помел
Гейзерна - дрібний помел (як цукрова пудра)
Френч-прес - дуже великий помел (як хлібні крихти)
Аеропрес - середній помел (трохи дрібніший за цукор)
Кемекс - дуже великий помел (як хлібні крихти)
Пуровер - великий помел (як сіль великого помелу)

Як зберігати:
"Кава не вино, їй вік не підходить!"

1) Купуємо каву обсягом не більше ніж на місяць (в ідеалі на 3 тижні)
2) Меліємо зерна перед приготуванням (в ідеалі)
3) Зберігаємо в закритій упаковці з клапаном або в керамічному скляному посуді з кришкою.

ГОЛОВНЕ:

1. Уберегти каву від:

  •  Кисню
  •  Вологи
  •  Спека
  •  Світла
  •  Довгого зберігання

2. Кава в зерні зберігатись набагато краще, ніж мелена.

Ступені обсмажування:

Світле обсмажування (Скандинавське):
максимально розкриває смак природи, того місця, де було вирощено цю каву. Найчастіше це м'який смак: фруктів, рослин чи квітів.
Середнє обсмажування (Американське):
золота середина смаку – баланс між кислинкою, гіркуватістю та солодким.
Темне обсмажування (Віденське):
підкреслює гіркуватість і спрямовує смак до горіхових, карамельних та шоколадних нотів.
Дуже темне обсмажування (французьке):
змінює природний смак кави на димну і явну гіркуватість.

Ми одні з перших, хто почав обсмажувати каву в Україні. До цього ми вчилися обсмажувати каву професіоналів, США. Тому є великий досвід.