Кава в зернах Montana Coffee "БЛЮ МАУНТІН" 100% арабіка 100 г

Кава в зернах Montana Coffee "БЛЮ МАУНТІН" 100% арабіка 100 г

Кава в зернах Montana Coffee "БЛЮ МАУНТІН" 100% арабіка 100 г від компанії NPRO - фото 1
810 ₴ 853 ₴
-5%
Мін. сума замовлення 350 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
1900038
Виробник
Montana
Країна виробництва
Україна
Тип
зерновий
Ступінь обсмажування
середня
Упаковка
вакуумний пакет
Вес
100 г
Вид кофе
Зерновой, Арабика
Крепость кофе
Средний
Країна походження зерна
Ямайка
Терміни дії знижки
з 08.10.2024 по 11.10.2024

Опис

Тут ви можете знайти каву від провідних виробників, підібрати каву для своєї торгової марки, вибрати каву для своєї кав'ярні. 

Кава в зернах Montana Coffee "БЛЮ МАУНТІН"  — це ексклюзивна кава в зернах, створена зі 100% арабіки з м'яким, фруктовим і квітковим смаком. Ця кава відрізняється виразною ягідною та винною кислинкою, яка надає йому особливого шарму.

Ми обсмажуємо каву Блю Маунтін вже 14 років і за цей час встигли полюбити цей неповторний смак. Ця кава вирощується на Блакитних горах Ямайки на кавовій плантації, що знаходиться на висоті, що створює особливі умови для зростання кавових дерев. Ягоди дозрівають на сонці протягом 4-5 місяців довше, ніж на звичайних плантаціях, вбираючи більше ароматів і наполягаючись, як вино. Тільки цей сорт арабіки експортується у спеціальних бочках.

Сорт кави "Блю Маунтін" вважається найкращим у кавовій індустрії завдяки своєму м'якому винному смаку. Ми впевнені, що це кава з хмар, яка обов'язково сподобається всім поціновувачам справжньої кави.

Приєднайтесь до нашої компанії та насолоджуйтесь божественним смаком кави Montana Coffee "БЛЮ МАУНТИН", яка стане справжнім частуванням для вашого смаку.

Ми дбаємо про кожного нашого клієнта і тому обсмажуємо каву індивідуально під кожне замовлення у день його розміщення. Таким чином, ви можете насолоджуватися свіжою та ароматною кавою, створеною спеціально для вас.

Склад: 100% Арабіка

СЕРТИФІКАТ ОРИГІНАЛЬНОСТІ:
Сертифікат, що підтверджує оригінальність кави Копі Лювак, зібраної в Індонезії на острові Суматра на околицях Такенгона. Ця кава зібрана від живих Люваків на волі в природі.

Способи приготування:

  • Заварювання у чашці
  • Турка
  • Гейзерна
  • Еспресо
  • Френч-прес
  • Альтернатива (Кемекс, Пуровер, Аеропрес, Сіфон)

Як молоть:

Заварювання в чашці - середній помел (трохи дрібніший за цукор)
Турка - найдрібніший помел (як борошно)
Кавомашина - дрібний або середній помел
Гейзерна - дрібний помел (як цукрова пудра)
Френч-прес - дуже великий помел (як хлібні крихти)
Аеропрес - середній помел (трохи дрібніший за цукор)
Кемекс - дуже великий помел (як хлібні крихти)
Пуровер - великий помел (як сіль великого помелу)

Як зберігати:
"Кава не вино, їй вік не підходить!"

1) Купуємо каву обсягом не більше ніж на місяць (в ідеалі на 3 тижні)
2) Меліємо зерна перед приготуванням (в ідеалі)
3) Зберігаємо в закритій упаковці з клапаном або в керамічному скляному посуді з кришкою.

ГОЛОВНЕ:

1. Уберегти каву від:

  •  Кисню
  •  Вологи
  •  Спека
  •  Світла
  •  Довгого зберігання

2. Кава в зерні зберігатись набагато краще, ніж мелена.

Ступені обсмажування:

Світле обсмажування (Скандинавське):
максимально розкриває смак природи, того місця, де було вирощено цю каву. Найчастіше це м'який смак: фруктів, рослин чи квітів.
Середнє обсмажування (Американське):
золота середина смаку – баланс між кислинкою, гіркуватістю та солодким.
Темне обсмажування (Віденське):
підкреслює гіркуватість і спрямовує смак до горіхових, карамельних та шоколадних нотів.
Дуже темне обсмажування (французьке):
змінює природний смак кави на димну і явну гіркуватість.

Ми одні з перших, хто почав обсмажувати каву в Україні. До цього ми вчилися обсмажувати каву професіоналів, США. Тому є великий досвід.