Кава в зернах Montana Coffee "РОМОВЕ МАСЛО" 100% арабіка 500 г
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Тут ви можете знайти каву від провідних виробників, підібрати каву для своєї торгової марки, вибрати каву для своєї кав'ярні.
Кава в зернах Montana Coffee "РОМОВЕ МАСЛО" — ця кава була створена на основі американського рецепту, який поєднує латиноамериканську каву та спеціальний крем. Ми збираємо преміальну зелену каву на високогірних плантаціях і використовуємо спеціальні кавові крем-сиропи для створення унікального смаку.
Наша десертна кава має високу насиченість та неповторний смак, який створюється завдяки поєднанню аромату рому, вершків та кави. Ми отримуємо тільки найкращий продукт, і ви можете насолодитися ним у зручному для вас вигляді – у зернах.
Наше "РОМОВЕ МАСЛО" - це не просто кава, це справжня десертна кава (Premium Flavored Coffee), яка змусить вас насолоджуватися кожною чашкою. Спробуйте нашу каву та оцініть насичений яскравий смак, який дарує наше унікальне поєднання кави та крему.
Ми дбаємо про кожного нашого клієнта і тому обсмажуємо каву індивідуально під кожне замовлення у день його розміщення. Таким чином, ви можете насолоджуватися свіжою та ароматною кавою, створеною спеціально для вас.
Склад: 100% Арабіка
ЯКІСТЬ:
«Premium Arabica» за світовими стандартами
«Арабіка Вищий сорт» за стандартами України
Способи приготування:
- Заварювання у чашці
- Турка
- Гейзерна
- Кавомашина
Як молоть:
Заварювання в чашці - середній помел (трохи дрібніший за цукор)
Турка - найдрібніший помел (як борошно)
Кавомашина - дрібний або середній помел
Гейзерна - дрібний помел (як цукрова пудра)
Френч-прес - дуже великий помел (як хлібні крихти)
Аеропрес - середній помел (трохи дрібніший за цукор)
Кемекс - дуже великий помел (як хлібні крихти)
Пуровер - великий помел (як сіль великого помелу)
Як зберігати:
"Кава не вино, їй вік не підходить!"
1) Купуємо каву обсягом не більше ніж на місяць (в ідеалі на 3 тижні)
2) Меліємо зерна перед приготуванням (в ідеалі)
3) Зберігаємо в закритій упаковці з клапаном або в керамічному скляному посуді з кришкою.
ГОЛОВНЕ:
1. Уберегти каву від:
- Кисню
- Вологи
- Спека
- Світла
- Довгого зберігання
2. Кава в зерні зберігатись набагато краще, ніж мелена.
Ступені обсмажування:
Світле обсмажування (Скандинавське):
максимально розкриває смак природи, того місця, де було вирощено цю каву. Найчастіше це м'який смак: фруктів, рослин чи квітів.
Середнє обсмажування (Американське):
золота середина смаку – баланс між кислинкою, гіркуватістю та солодким.
Темне обсмажування (Віденське):
підкреслює гіркуватість і спрямовує смак до горіхових, карамельних та шоколадних нотів.
Дуже темне обсмажування (французьке):
змінює природний смак кави на димну і явну гіркуватість.
Ми одні з перших, хто почав обсмажувати каву в Україні. До цього ми вчилися обсмажувати каву професіоналів, США. Тому є великий досвід.