Набір Фермерської кави в зернах, 3.5 кг

Набір Фермерської кави в зернах, 3.5 кг

Набір Фермерської кави в зернах, 3.5 кг від компанії NPRO - фото 1
3 260 ₴
Мін. сума замовлення 350 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
2700005
Виробник
Finca
Країна виробництва
Україна
Тип
зерновий
Упаковка
вакуумний пакет
Особливості
без особливостей
Вес
3500 г
Количество в упаковке
4 шт
Вид кофе
Арабика
Крепость кофе
Средний
Обсмажування
Еспресо

Опис

Тут ви можете знайти каву від провідних виробників, підібрати каву для своєї торгової марки, вибрати каву для своєї кав'ярні. 

Набір Фермерської кави в зернах

Для тих хто хоче визначитися зі смаком любить кожен день пробувати щось новеньке рекомендуємо спробувати наш дегустаційний набір. Основна перевага, що купуючи набором - Ви економите. Це наша плата за те що ви познайомитеся з усією нашою лінійкою. Ми хочемо щоб купуючи нашу каву у вас була можливість догодити кожному члену вашої родини. Ідеальна кава для Вас.

До складу дегустаційного набору входить:

Фермерська Арабіка Copan — 1 кг

Фермери цієї кави вирощують цінні сорти на своїх невеликих фермах і транспортують ретельно відібрану вручну каву на центральні переробні станції, де під пильним наглядом співробітників зі стиглих ягід видаляють м'якоть, ферментують їх, миють і сушать на сонці. Мита обробка кави дозволяє отримати чіткий і чистий смак напою завдяки видаленню ягідної пульпи перед сушінням зерна. Для кавових зерен, які зварені відповідно до всіх правил, характерний окреслений післясмак, де запах квітів та фруктів є важливим критерієм напою. Бленд цієї кави з особливих сортів арабіки: червоний, жовтий і помаранчевий бурбон вирощених у регіоні Лас Делісіас та сортів Катурра, катуаї вирощених у регіоні Коркін. Спробувавши цю чудову каву Ви відчуєте смаковий мікс суниці і абрикоса, а після відчуватимете післясмак з цитрусовою кислинкою. Аромат напою запам'ятається нотками мигдалю і малинового джему.

Насиченість: 7/10

Кислотність: 6/10

Espresso Blend 70%/30%

70%

Ферма Санта Ана.

Регіон: Лас Делісіас.

Сорт арабіки: червоний, жовтий та помаранчевий бурбон.

Обробка: мита.

Висота: 1100-1400м.

Аромат: білі квіти, кісткові фрукти, мигдальна крихта.

Післясмак: цедра апельсина.

Смак: абрикос.

30%

Ферма: Генерасьйонес.

Регіон: Коркін.

Склад: 100% Арабіка

Сорт арабіки: катура, катуаї.

Обробка: мита.

Висота: 1100-1400м.

Аромат: полуниця, малиновий джем.

Післясмак: цитрусова кислинка, бразильський горіх, малина.

Смак: суниця, бразильський горіх.

 
Фермерська Арабіка Lempira — 1 кг

Фермери цієї кави вирощують цінні сорти на своїх невеликих фермах і транспортують ретельно відібрану вручну каву на центральні переробні станції, де під пильним наглядом співробітників зі стиглих ягід видаляють м'якоть, ферментують їх, миють і сушать на сонці. Мита обробка кави дозволяє отримати чіткий і чистий смак напою завдяки видаленню ягідної пульпи перед сушінням зерна. Для кавових зерен, які зварені відповідно до всіх правил, характерний окреслений післясмак, де запах квітів та фруктів є важливим критерієм напою.

Бленд цієї кави з особливих сортів арабіки: Катурра, Катуаї, вирощених у регіоні Санта Роса де Копан і сортів жовтий катуаї та мондо нововирощених у регіоні Мантик'єра де Мінас.

Скуштувавши цей чудовий напій Ви відчуєте смак молочного шоколаду і сухофруктів. Аромат напою запам'ятається карамелі та фундуку.

Смак: молочний шоколад та сухофрукти.

Аромат: карамель та фундук.

Насиченість: 7/10

Кислотність: 5/10

Espresso blend: 50%/50%

50%

Ферма: Норма Іріс Фіайос.

Регіон: Санта Роса де Копан.

Склад: 100% Арабіка

Сорт арабіки: катура, катуаї.

Обробка: мита.

Висота: 1150-1500м.

50%

Ферма: Педра Негра.

Регіон: Мантик'єра де Мінас.

Склад: 100% Арабіка

Сорт арабіки: жовтий катуаї, мондо ново.

Обробка: натуральна

Висота: 900-1000м

 
Фермерська Арабіка Болівія, Каранаві — 1 кг

Потенціал Болівії дозволяє вирощувати чудову каву, що вона і робить, але в невеликих кількостях. Фермери вирощують цінні сорти на своїх невеликих фермах і транспортують ретельно відібрану вручну каву на центральні переробні станції, де під пильним наглядом співробітників зі стиглих ягід видаляють м'якоть, ферментують їх, миють і сушать на сонці. Мита обробка кави дозволяє отримати чіткий і чистий смак напою завдяки видаленню ягідної пульпи перед сушінням зерна. Для кавових зерен, які зварені відповідно до всіх правил, характерний окреслений післясмак, де запах квітів та фруктів є важливим критерієм напою. Спробувавши каву Болівія Каранаві Ви відчуєте смак стиглої вишні, а після відчуватимете довгий солодкий післясмак фініка і мигдалю. Аромат напою запам'ятається нотками інжиру та карамелі.

Смак: темна слива, вишня

Післясмак: фінік, мигдаль

Аромат: інжир, карамель

Насиченість: 8/10

Кислотність: 6/10

Регіон: Ла Паз

Ферма: Каранаві

Обробка: мита

Склад: 100% Арабіка

Сорт арабіки: Катуаї, Катурра, Кастільо

 
Фермерська Арабіка Ла Каскада — 500 г

Фермерський напій висушеної м'якоті кавової ягоди. Фермери цього напою вирощують цінні сорти на своїх невеликих фермах і транспортують ретельно відібрану вручну м'якоть кавової ягоди на центральні переробні станції, де під пильним наглядом співробітників зі стиглих ягід видаляють м'якоть миють і сушать на сонці. Спробувавши цей чудовий напій Ви відчуєте смаковий мікс фініка, інжиру та журавлини, а після відчуватимете солодкий післясмак родзинок. Аромат напою запам'ятається нотками шипшини.

Категорія: Гватемала

Каскара – висушена м'якоть кавової ягоди

Регіон: Уеуетенанго

Ферма: Ла Каскада

Аромат: компот, шипшина.

Післясмак: родзинки.

Смак: фінік, інжир, журавлина

В Уеуетенанго вирощують такі сорти арабіки: Типіка, Бурбон, Катарра, Катуай

Обсмажування: Висушена м'якоть кавової ягоди