Концентрований виноградний сік (червоних сортів) (65-67 ВХ) каністра 5л/6,5 кг
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Тут ви можете знайти каву від провідних виробників, підібрати каву для своєї торгової марки, вибрати каву для своєї кав'ярні.
Концентрований освітлений сік червоного винограду виготовляється із стиглих, свіжих плодів винограду різних сортів. Сік має характерний насичений смак та запах. Продукт має біле виражене темно-рубінове коло (в результаті термічної обробки), після відновлення – червоне.
Сік має у своєму складі велику кількість вітамінів, поживних речовин та зміцнює імунітет. Вишневий сік покращує колір, стан шкіри та самопочуття.
Концентрований натуральний сік - це твір, який відрізняється від соків на багатьох рівнях. Перша і найбільша відмінність - це те, що концентрований сік містить тільки свіжий сік фруктів або ягід, без додавання консервантів, барвників, ароматизаторів та інших штучних добавок.
Крім того, процес концентрування соку дозволяє видаляти з нього воду, зберігаючи при цьому всі цінні вітаміни і мінерали. В результаті виходить насичений, щільніший сік, який містить у 2-3 рази більше поживних речовин, ніж звичайний сік.
Також варто відзначити, що смак концентрованого соку може відрізнятись від звичного смаку магазинного соку. Це пов'язано з тим, що концентрований сік не містить штучних добавок, які можуть впливати на його смак та аромат. Проте, справжні цінителі оцінять його насичений смак та неповторний аромат, який можна отримати лише з натуральних інгредієнтів.
Якщо ви шукаєте справжній, натуральний та поживний сік, то концентрований натуральний сік стане для вас ідеальним вибором. Спробуйте його та насолоджуйтесь усіма перевагами справжнього фруктового соку, який допоможе вам залишатися здоровим та бадьорим щодня!
Власне виробництво
Brix: 65-67
Кислотність: 1,5 - 2,0%
Рекомендації по відновленню концентрованого соку:
1. Для визначення смаку, запаху (аромату) та окремих фізико-хімічних показників сік відновлюють питною водою згідно ДСанПіН 2.2.4-17, ДСТУ 7525 або дистильованою водою відповідно до чинної нормативної документації у співвідношенні: до 1 вагової частини соку додають N вагових частин води.
2. Одна вагова частина виноградного концентрату до 3,5 води.
Важливо!!!! Продукт складається з соку винограду увареного у вакуум-випарній установці . Сік концентрований пастеризований, за рахунок цього сповільнюється процес бродіння і для цього необхідно підживити концентрат. Відхилень від температури не повинно бути. Умови для бродіння повинні бути придатними.
Рекомендації з приготування сидру з концентрованого виноградного соку:
1, приготування відновленого виноградного соку.
2. Пастеризація 2-3 хв близько 85°С.
3. Охолодження до 22-23°С.
4. Необхідну кількість Кадифіту (метабісульфіту) добре розчинити в соку (у відрі) і додати в ємність для бродіння.
5. Необхідну кількість вітаміну добре розчинити в соку (у відрі) і додати в ємність для бродіння.
6. Ретельно перемішати.
Підготовка дріжджів:
Необхідну кількість дріжджів залити 10-кратною кількістю суміші соку і води (1:1). Суміш повинна мати температуру 38°С з (це важливо!). Добре перемішайте. Слідкуйте, щоб температура в бродильної суміші опускалася повільно. Коли температура опуститься близько 25°С з суміш перелити в підготовлений резервуар. Перемішавши. Слідкуйте за концентрацією сухих речовин і температурою.
Розрахунок на 1000 л відновленого виноградного соку для зброджування:
Результат. концентрат 70 Вг. Сік готуємо на 13,5 Вг для 1000 л відновленого соку необхідно:
13,5: 70 = 192,9 кг (192,9 кг: 1,346 = 143,3 л) 1000 л відновленого соку 13,5 Вг - 1000 л * 1,0546 =
1054,6 кг Отже, для 1000 л соку 13,5 Вг необхідно: 192,9 кг КЯС
1054,6-192,9 = 861,7 кг (л) води
1. Змішайте 143,3 л концентрату і 861,7 л теплої, підготовленої води.
2. Пастеризація 2-3 хв ок 85°С.
3. Охолодження до 22-23°С.
4. 100 г метабісульфіту калію добре розчинити в соку (у відрі) і внести в ємність для бродіння.
5. .300 г Витамона добре розчинити в соку (у відрі) і внести в ємність для бродіння.
6. Ємність добре перемішати.
Підготовка дріжджів:
1. 250 г дріжджів залити 2,5 літрами суміші (1.25 л сік/ 1.25 л вода). Суміш повинна мати температуру 38°C (це, важливо). Добре перемішайте. Слідкуйте, щоб температура в бродильної суміші опускалася повільно. Коли температура опуститься до -25°C, суміш перелити в підготовлений резервуар. Перемішавши.
2. Слідкуйте за щільністю та температурою.